Reisschema busreis naar Parijs

Donderdag

Wij halen u in de ochtend op bij uw dichtstbijzijnde opstapplaats. Wanneer de groep compleet is bij het verzamelpunt vertrekken we in een comfortabele touringcar naar Parijs. We zullen regelmatig stoppen voor een pauze en uiteraard om tussendoor lunch te nuttigen (exclusief). Aan het einde van de middag zullen we arriveren in het keurige hotel waar u zult verblijven tijdens uw stedentrip. In de avond is er, wanneer de tijd het toelaat, de mogelijkheid om een leuke kennismakingstocht per boot te maken door Parijs (kosten exclusief).

Vrijdag

Na het ontbijt in het hotel, begint u de dag met een uitgebreide rondrit per touringbus langs alle interessante en beroemde plekken, pleinen en gebouwen van Parijs.

Natuurlijk ontbreken de Arc de Triomphe, Champs Elysées, de Opéra, Notre Dame, het Louvre en de Eiffeltoren niet! Er is tijdens deze rondreis door Parijs genoeg ruimte om foto’s te nemen voor thuis. Na deze interessante rondreis kunt zelf bepalen of u een van de bekendste musea zoals het Louvre, Gare d'Orsay of Centre Pompidou wilt bezoeken of toch liever wilt shoppen in de luxe warenhuizen waar Parijs bekend om staat. Wilt u in de avond een fantastisch uitzicht over de lichtstad? Dat kan, want in de avond gaan op tour door Parijs met een bezoek aan de Tour Montparnasse (exclusief kosten).

Zaterdag

We beginnen de dag met een bezoek aan Versailles, het beroemde slot dat gebouwd is tijdens de periode van Lodewijk de Veertiende. De prachtige, weldadige tuinen met extravagante vijvers en fonteinen zijn een lust voor het oog en de verbeelding. Waant u in de tijd van alle pracht en praal waar deze Zonnekoning bekend om staat (exclusief kosten). In de middag zullen we ons vertoeven in de lieftallige wijk Montmartre, Place du Tertre en het beroemde Louvre en de Sacré Coeur. U heeft letterijk deze statige stad aan uw voeten. De vele talentvolle straatschilders kunnen een portret maken van u ter nagedachtenis van deze bijzondere busreis naar Parijs. We sluiten de avond af met de mogelijkheid om een typische show van Parijs te bezoeken.

Zondag

‘s Morgens na het ontbijt brengen we een kort bezoek aan de historische Joodse wijk van Parijs. We sluiten hiermee deze voldane busreis naar Parijs af en rijden weer terug naar Nederland.